Wij zijn Houthandel & Zagerij Tijsma uit Noardburgum, in 2007 ontstaan toen we vanuit het transporteren van de boomstammen langzamerhand overgingen naar een zagerij. In eerste instantie focusten we op het maken van bijvoorbeeld houten tuinhuisjes e.d., maar later verlegden we dit naar het zagen van planken en balken en werden we toeleverancier voor zowel zakelijke als particuliere klanten.  

Na een aantal jaren groeiden we uit ons jasje en werd een nieuw pand bijgebouwd. We hebben nu een opslagplek die we ook gebruiken voor het kloven van haardhout en in het andere gebouw is de zagerij gevestigd.  

Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in douglas- en larikshout en zagen we allerhande soorten balken en planken in verschillende afmetingen. Ook voor maatwerk kun je bij ons terecht. 

Houthandel & Zagerij Tijsma staat bekend om de korte lijntjes. Dat kan ook niet anders, want we werken met een klein team en omdat we kleinschalig zijn, kunnen we ook eerlijke prijzen hanteren.  

Maatwerk/houtzagerij

Naast onze balken, planken en schaaldelen in standaardmaten, zagen we op aanvraag ook afwijkende maten. Dit kan tot een lengte van 6 meter. Staat iets niet in onze webshop, dan is dit mogelijk op bestelling wel te realiseren.

Ook hebben we recent een nieuwe zaag gekregen, de Woodmizer LT70. Met een maximale zaagbreedte van 73 cm, kunnen zelfs de dikste stammen bij ons tot planken worden gezaagd.

Vraag naar de mogelijkheden door telefonisch of via de mail contact op te nemen, dan overleggen we direct wat we voor jou kunnen doen of komen we er z.s.m. op terug.