Verzenden & afhalen

Verzenden

Levertijd

We proberen binnen 10 werkdagen na bestellen de producten te leveren, mits de betaling is ontvangen en alle producten op voorraad zijn. Levering is altijd binnen 14 werkdagen, maar de meeste bestellingen zijn met een paar dagen tot een week in huis.

Heb je besteld, dan laten we altijd van tevoren weten wanneer we deze verwachten te leveren. Dit is altijd binnen 14 dagen en zo dicht mogelijk bij u voor de deur.

Tip: vul naast je adresgegevens ook een telefoonnummer in waarop je overdag bereikbaar bent.

In principe hoeft er niet iemand thuis te zijn voor de levering. Je bestelling wordt gelost naast de vrachtauto, op een goed berijdbare weg. Je kunt tijdens het bestellen een voorkeursplek doorgeven waar de spullen gelost moeten worden, maar de chauffeur bepaalt de uiteindelijke plek.

Leveringskosten

De leveringskosten zijn €89 per bestelling, ongeacht de grootte. Wij leveren door heel Nederland, inclusief de Waddeneilanden. Neem voor deze laatste contact met ons op voor de leverprijzen.

Leverdagen

Wij hebben geen vaste leverdagen, omdat we de meeste bestellingen laten leveren door een transporteur. Deze maakt ook de planning en laat van tevoren weten in welke week je bestelling wordt geleverd. Als een exacte datum bekend is, krijg je hiervan bericht via de telefoon of mail. Je kunt eventueel een uiterlijke leverdatum afspreken.

Een aantal leveringen doen wij zelf, zoals haardhout. Hiervoor nemen we telefonisch contact met je op voor een leverdatum. Omdat we zo efficiënt mogelijk plannen, is het niet mogelijk om ver van tevoren al aan te geven wanneer je bestelling aankomt.

Wil je vooraf weten wanneer we bepaalde producten kunnen leveren, neem dan telefonisch of via de mail contact op en geef door wat je zou willen bestellen en hoeveel. Vermeld ook de postcode van de leverplaats.

Is de bestelling geleverd, controleer dan z.s.m. of alles in orde is en neem bij onduidelijkheden of gebreken direct contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de mail.

Afhalen

Bestellingen mogen ook worden afgehaald bij ons pand in Noardburgum. Dit kan op de volgende tijden (andere tijden in overleg):

Maandag – vrijdag: van 16.00 tot 17.00 uur Zaterdag: van 09.00 tot 12.00 uur

Ons adres is:

Houthandel & Zagerij Tijsma Swarte Mar 19 9257 MA Noardburgum